Bejelentés


Adósságkezelés!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Tisztelt Érdeklődőink!Vállalkozásunk alapvetően a jelenlegi hitelválság áldozatain próbál segíteni befektetők, befektetői csoportok bevonásával. Befektetőink megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlan esetén 30-90 napon belül átutalással kiegyenlítik az összes fennálló tartozást, majd a fennmaradó összeget a tulajdonos számlájára utalják.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRŐL KERESÜNK ELADÓ INGATLANOKAT TŐKÉVEL RENDELKEZŐ BEFEKTETŐINK RÉSZÉRE!

FIGYELEM!

MI NEM FÉLÁRON (vagy az alatt) SZÁNDÉKOZUNK INGATLANT FELVÁSÁROLNI!

NEM CÉLUNK, HOGY A JELENLEGI INGATLANTULAJDONOS ELHAGYJA OTTHONÁT.

Befektetőink jelenlegi álláspontja alapján a reális, valós piaci érték törvényben meghatározott keretein belül kívánják megvásárolni befektetés céljából az ingatlanokat. Ez annyit jelent, hogy olyan ajánlatot nem is továbbítunk az ingatlan tulajdonosa felé, amely az ingatlan valós piaci értékének nem éri el legalább a 75%-át.

Jellemzően 75-90% közötti piaci áron vásárolnak befektetőink. 30-90 napon belüli fizetési határidővel. (kiköltözés esetén a jelenlegi lakónak is ilyen igénye merül fel a határidőkkel szemben! Bérlés esetén az ügymenet felgyorsulhat!)Miben vagyunk mások?


- Tulajdonosnak nem kell az ingatlant elhagynia

- Hosszútávú bérleti lehetőséget és visszavásárlási opciót köthetünk ki szerződésünkben.

- Nincs közvetítői díj. A sikeres üzletért a befektetőtől kapunk díjazást!

- Nem kell "átjáróházat" csinálnia az ingatlanából, csak tőkével, vételi szándékkal jelentkező VEVŐT mutatunk be Önnek, aki már előre megadta, hogy mekkora összeget fizetne az ingatlanért. Az alku előre lezajlik!


Mit kap az ügyfél?

- teljes diszkréciót (ügyféladatok szigorú kezelése),

- jogi biztonságot (eladó választja ki az ügyvédet, közjegyzőt!)

- anyagi - lakhatási biztonságot (csak olyan adás - vételbe megyünk bele, ahol az ügyfél lakhatása nem kerül veszélybe.)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!